• Deň Zeme

          • V piatok 21.4. 2023 sme si pripomenuli Deň Zeme. Týmto dňom si pripomíname, že príroda, ktorá nás obklopuje, tvorí súčasť našich životov a preto ju musíme chrániť. Žiaci prvého stupňa sa vybrali do okolia školy, kde spoznávali a zbierali liečivé bylinky. Žiaci druhého stupňa prispeli k čisteniu a zveľaďovaniu okolia školy a našej obce. 

          • SUPER FLORBAL -12.04.2023

          • Dnes sa naša škola  zapojila do celoslovenskej výzvy "S florbalkami opäť do školy!" Zrealizovali sme florbalový turnaj pre žiakov 6. a 7. ročníka. Hrali 4 družstvá po 5. žiakoch, družstvá boli zmiešané.  Víťazné družstvo žiaci: Tanuška, Púčková, Kurková, Cesnek, Škoríková 

            Žiaci 9. ročníka si zahrali turnaj, ale vzhľadom na to, že ich bolo málo len rekreačne. 

            Spoločne sme prežili krásny deň s florbalom. Florbalu huráááááá!!!!!!

            Oznam Slovenského zväzu florbalu a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu:

            "S florbalkami opäť do školy! V stredu 12.04. oslavujeme na Slovensku ďalší skvelý Medzinárodný deň florbalu - aj tentoraz unikátnym spôsobom. Všetci chlapci a dievčatá si môžu priniesť do školy svoje florbalky alebo si ich požičať od svojich kamarátov a zahrať si počas dňa florbal v telocvični, či na školskom dvore. Oslávme tento deň pohybom a radosťou zo športu v akejkoľvek podobe. Viac športových zážitkov vám na konci školského roka prinesie celoslovenské školské finále SUPER FLORBAL s čistou energiou Ekofondu SPP. Váš Slovenský zväz florbalu a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR."



          • Okresné kolo PYTAGORIÁDY

          • Dňa 20. a 21. 3. 2023 sa konalo okresné kolo v Pytagoriáde v Kysuckom Novom Meste.  Našu školu úspešne reprezentovali:

            Mária Mináriková - 1. miesto v kategórii P4

            Terézia Belancová - 6. miesto v kategórii P4

            Matúš Jesenský - 5. miesto v kategórii P7

            Šimon Škorvánek - 11.miesto v kategórii P8

            Všetkým srdečne blahoželáme.

          • Biologická olympiáda - školské kolo kategória D

          • 24. marca 2023 sa uskutočnilo školské kolo biologickej olympiády v kategórii D (teoreticko-praktická časť) pre žiakov 6. a 7. ročníka. Všetkým úspešným riešiteľom blahoželáme. Do okresného kola postupujú  Matúš Jesenský a Radovan Tanuška, obidvaja zo 7.ročníka. Tešíme sa z vašich úspechov a držíme palce v okresnom kole.

          • Darčeky pre budúcich prváčikov

          • Aj starší kamaráti zo školského klubu sa tešia na budúcich prváčikov. Keďže sa blíži zápis do prvého ročníka, mali aj deti v ŠKD plné ruky práce a vyrobili pre budúcich školákov krásne, najmä praktické darčeky. V ich výnimočný deň si budú môcť odniesť domov stojanček na perá a ceruzky. Tešíme sa na vás. :)