• Exkurzia Martin

          • Dňa 18. 5. 2023 sme so žiakmi 7. a 8. ročníka navštívili mesto Martin. Pozreli sme si Literárne múzeum SNK, kde sme sa oboznámili s históriou jazyka a literatúry od Veľkej Moravy až po súčasnosť. Ďalšou zastávkou bolo sídlo Matice slovenskej. Spestrením pre deti bola cesta vlakom. V Martine sa nám podarilo trochu poblúdiť, no domov sme sa vrátili unavení, ale spokojní.

          • Plavecký kurz

          • V dňoch 15.5.-19.5.2023 sa žiaci 1.-4.ročníka zúčastnili plaveckého kurzu v Mestskej plavárni v Žiline. Deti si z tohto kurzu odniesli nové zážitky, naučili sa nové veci, odhodili strach a naučili sa ako sa správať vo vode. A hlavne, užili si veľa zábavy. 

          • ZOBER LOPTU A NIE DROGY

          • Už pár rokov sa žiaci našej školy na jar zapájajú do aktivity, ktorá je zameraná na prevenciu proti sociálno- patologickým javom pod názvom ZOBER LOPTU, NIE DROGY. Aktivita je zameraná na podporu športu, utužovania vzťahov medzi spolužiakmi a získavanie kompetencií v oblasti pohybových a športových aktivít. Výnimkou nie je ani tento rok. Tento rok sa žiaci našej školy dňa 10.05.2023 zúčastnili turnaja vo vybíjanej. Žiaci súťažili v troch kategóriách (žiaci 5 ročníka, žiaci 6.a 7. ročníka a žiaci 8.a 9. ročníka) Primárnym cieľom turnaja nebola hra o víťazstvo, ale bola príležitosťou pre chlapcov i dievčatá sa stretnúť a porovnať svoje športové schopnosti so svojimi rovesníkmi. Veľmi sa tešíme, že naši žiaci prejavujú o športové súťaže záujem a veríme, že sme spoločne prežili pekné športové dopoludnie. ŠPORTU ZDAR!!!