• Karneval

          •  Fašiangové obdobie je spojené so zábavou a karnevalom. Nebolo tomu inak ani v našej škole ZŠ s MŠ Snežnica, kde sa karneval konal 17.2.2023 v priestoroch telocvične. Žiaci prvého stupňa si dali na výbere masiek naozaj záležať. Do školy zavítali rôzne rozprávkové bytosti ako napríklad: čarodejnice, princezné, kovboji, vojaci a nejedno zvieratko. Súčasťou programu bola aj súťaž a tanečná zábava. Za svojimi žiakmi nezaostávali ani pani učiteľky, ktoré boli prezlečené za futbalistov. Spoločne sme prežili krásne dopoludnie.

             Tešíme sa na ďalší rok. 

             

             

             

          • Dejepisná olympiáda

          • Aj v tomto školskom roku sa naši žiaci zúčastnili okresného kola dejepisnej olympiády. Úspešnými riešiteľmi boli E. Mičáková (8. roč.), Š. Škorvánek (8. roč.) a M. Kubala (9. roč.). Najlepšie výsledky dosiahol M. Jesenský, ktorý sa umiestnil na 3. mieste.

          • Valentín

          • Svätý Valentín je patrónom zaľúbených. Je však aj patrónom milujúcich rodičov, priateľov, jednoducho patrónom všetkých, ktorí sa majú radi. Na našej škole sa 14.2. uskutočnila akcia venovaná tomuto sviatku. Jej cieľom bolo venovať sa priateľskej láske, spolupráci, tolerancii a dôvere medzi sebou. Vážiť si priateľov a uvedomiť si, že priateľ je človek, ktorý vždy stojí pri mne, ktorý má ma rád a na ktorého sa môžem spoľahnúť. Žiaci mali možnosť počas celého týždňa vyzdobiť STROM LÁSKY valentínkami venované spolužiakom, spolužiačkam, kamarátom, kamarátkam, pani učiteľkám, vlastne každému, koho majú radi.

          • Okresné kolo biologickej olympiády v kategórii C

          • Dňa 14. 2. 2023 sa Emka ZajacováDávid Fech (9. ročník) zúčastnili na okresnom kole biologickej olympiády v kategórii C. Súťaž pozostávala z praktickej a teoretickej časti, v ktorých obidvaja získali dostatok bodov a stali sa tak úspešnými riešiteľmi. Do ďalšieho kola sa nakoniec prebojoval Dávid Fech, ktorý nás bude reprezentovať v krajskom kole. Obidvom srdečne gratulujeme a držíme palce v krajskom kole!

          • Hviezdoslavov Kubín

          • Dňa 13. 2. 2023 sa konalo školské kolo súťaže HK v umeleckom prednese poézie a prózy. Svoj talent predviedlo 17 žiakov. Do okresného kola postúpili  žiaci: M. Mináriková (4. roč.)- próza, L. Ševčíková (5. roč.) - poézia, A. Púčková (5. roč.) - próza a B. Knotek (8. roč.) - poézia. Všetkým súťažiacim ďakujeme za účasť a postupujúcim držíme palce!

          • Poukázanie 2% z dane

          • Vážení rodičia,

            Občianske združenie Rodičov a priateľov školy Snežnica,  ďakuje všetkým darcom, ktorí darovali 2% zo svojich odovzdaných daní nášmu združeniu v minulom školskom roku.  Veľmi nás teší, že ste aj týmto spôsobom prejavili svoju spolupatričnosť, empatiu a pochopenie skvalitniť podmienky na  výchovnovzdelávací proces v Základnej škole v Snežnici. Pevne veríme, že nám zachováte svoju priazeň aj v tomto roku a vďaka vám budeme môcť organizovať športové a kultúrne podujatia a pomôcť pri vybavení školy učebným alebo technickým materiálom. Ďakujeme!

            Tlačivo  si môžete stiahnuť tu!

            Viac info: zssneznica.edupage.org/percenta2